Ny kommunaldirektør


Furesø skal have ny kommunaldirektør

Efter 16 år som kommunaldirektør i Værløse/Furesø har Michael Schrøder valgt at flytte teltpælene. Pr. 1. februar 2011 starter Michael som ny kommunaldirektør i Dragør. Michael har ydet en kæmpeindsats i forbindelse med sammenlægning af Farum og Værløse til én kommune. At sammenlægge to så forskellige kommuner er ingen skovtur! – det er benhårdt arbejde. Michael har en stor del af æren for at det er lykkedes, på trods af det svære udgangspunkt. Han har samtidig spillet en central rolle i den igangværende genforhandling af Furesøaftalen. Jeg har været rigtig glad for samarbejdet med Michael. Han er god til at bevare humøret og overblikket også i pressede situationer. Han har udsyn og visioner, som Furesø i høj grad har nydt godt af. Michael har lovet at arbejde benhårdt på at nå i mål med de igangværende forhandlinger med Indenrigsministeriet om en ny Furesøaftale. Michaels viden vil være afgørende her. Arbejdet med at finde en ny kommunaldirektør er så småt gået i gang. Økonomiudvalget skal således den 8. december drøfte stillingsopslag og nedsættelse af et ansættelsesudvalg. Det er meget vigtigt, at vi får en god og tillidsfuld dialog med medarbejderne om, hvor Furesø er på vej hen. Vi står midt i en brydningstid med organisationsændringer, nedskæringer og en ny kommunaldirektør på vej. Den udfordring skal vi løse, så Furesøs dygtige medarbejdere bevarer tryghed, arbejdsglæde og engagement i kommunens udvikling. Her har vi politikere en vigtig rolle at spille i de kommende måneder.