Lokal kunst i Kulturhuset


Furesøs mange lokale kunstnere kan nu udstille deres værker i Farum Kulturhus. Udstillingen åbner lørdag den 26. februar kl. 12.00. og løber frem til 15. april. Det er Furesø Kunstforening, der inviterer. Værkerne kan afleveres i Kulturhuset mandag og tirsdag den 21. og 22. februar fra 17.00-19.00. Der må højst udstilles 3 værker pr. kunster. Billeder må tilsammen høst være en kvadratmeter. Værkerne skal være af nyere dato (5 år).  Kunstforeningens bestyrelse forbeholder sig ret til at udvælge og fravælge, hvis der ikke er plads.  Alle Kulturhusets udstillingssteder tages i brug: Galleriet, Gallerigangen og Fløjgalleriet. Det bliver en stor og alsidig udstilling. Kom selv og se – Furesøkunst, når det er bedst. (Det viste billede:  Uden titel – Annette Struve – Farum)

 • Alic Rosenlund

  Kære Ole
  Dejligt at du også skriver om Furesø Kunstforrenings næste udstilling, som vi venter os meget af. Vi har jo lånt alle tre gallerier og foyeen, så der er forhåbentlig plads til alle værkerne.
  I eftermiddag er bestyrelsen meget spændte på hvor mange der møder op med deres kunst.
  mvh
  Alic