Furesøaftalen godkendt af Folketinget


Et enigt Finansudvalg har nu godkendt det aktstykke, der åbner vejen for et lavt forrentet lån til Furesø Kommune. Dermed er aftalen mellem regeringen og Furesø Kommune endelig på plads.

I genforhandlingen af Furesøaftalen har det været afgørende, at borgerne i den gamle Værløse kommune ikke skulle belastes af den store gæld fra Farum tiden. Særskatten i Farum skulle ophøre senest i 2014, og Furesø Kommune skulle have samme udviklingsmuligheder som andre kommuner. Disse mål er opfyldt med den nye Furesøaftale. Med Finansudvalgets godkendelse har vi fået en varig løsning på kommunens finansielle problemer. Vi har fået en fair aftale, der gør, at Furesø kan lægge fortiden bag sig og fremover fungere som én samlet kommune med lige vilkår for borgerne i Furesø. Dette er endnu en god dag for Furesø.