Furesø Tennis Festival


Find fritidstøjet frem, støv løbeskoene af, og sæt kryds i kalenderen tirsdag den 5. april fra kl. 16-19. For der skydes Furesø Tennis Festival i gang i Farum Arena. Furesø Kommune inviterer sammen med Nordic Sports Group (NSG), til en sjov og aktiv eftermiddag i Farum Arena.

Arrangementet bliver skudt i gang med et åbent pressemøde og orientering om tennis-turneringen og Furesø Tennis Festival v. henholdsvis Steen Thomsen, direktør for NSG, og undertegnede. Kl. 17 er der afgang på den første tur for WTA Løbeklubben (og der vil både være mulighed for at gå og løbe!). Samtidig vil der være mulighed for at deltage i en lang række sjove aktiviteter, som fx minitennis, håndbold, basket og andet i selve arenaen indtil kl. 19.

Så tag din familie og dine venner under armen, støv fritidstøjet og løbeskoene af, og vær med til at skyde Furesø Tennis Festival i gang.

Tid og sted:  Tirsdag den 5. april 2011 kl. 16-19 i Farum Arena, Stavnsholtvej 41 i Farum.