Øget åbningstid i Farum Svømmehal


En vigtig sag i valgkampen og i dette års budgetforlig var en udvidelse af den offentlige åbningstid i Farum Svømmehal.  Efter mødet i Kultur- og Idrætsudvalget i sidste uge, er det nu besluttet at øge åbningstiden fra og med august/september 2011, hvor den offentlige åbningstid udvides med 4 timer om tirsdagen, fordelt på to åbningspas. Første pas er målrettet børn og familier fra kl. 15.00 til 17.00, og andet pas er målrettet motionssvømmere fra kl. 19.00 – 21.00.

Herefter vil der samlet set være offentlig adgang i 30 timer pr. uge i Farum Svømmehal. Dertil kommer udvidet åbningstid i udvalgte ferier, samt mulighed for motionssvømning på udvalgte åbne motionshold i såvel Farum Svømmeklub som Farum Familiesvøm.

Furesø Kommune vil sammen med Farum Svømmeunion arbejde på at bringe det glade budskab ud, så de samlede offentlige åbningstider i Farum Svømmehal bliver annonceret på hjemmesider, flyers, avisannoncer, m.m..