Tennis Tryllerier


Det er et stort privilegium at være borgmester. I går var endnu en af de gode, glade dage. Her spillede “Furesøs” Caroline Wozniacki finalekamp  i WTA-trurneringen. (Caroline har gået på Lyngholmskolen klassen over min datter Ida  – så kom ikke her).

Stedet var Farum Arena og modstanderen  Lucie Safarova fra Tjekkiet, der ligger som nr. 37  på verdensranglisten. Det var en flot kamp med flere lange dueller. Tennis i verdensklasse og med Caroline Wozniacki som sikker vinder 6-1 og 6-4. Hold op hvor går det stærkt, og hvor mestrer de spillet i alle detaljer.

Jeg fik hilst på Carolines forældres Anna og Piotr Woźniacki og ønsket tillykke. Næste år overtager Danmark EU-formandskabet fra Polen. Jeg har selv boet og arbejdet i Warszawa. Woźniacki er bare et af mange eksempler på, hvad vi alle kan vinde ved samarbejde over grænser.

Det har været en rigtig god uge for Furesø med masser af god tennis og med et overflødighedshorn af kultur- og idrætsbegivenheder som tennisudstillingen i kulturhuset, Furesølegene for alle kommunens 5-6 klasser og Farum Sø – løbet.

Tak til NSG for et godt samarbejde om arrangementet. Tak til de rigtig mange frivillige, der har fået det hele til at fungere og tak til bestyrelsesformand Steen Thomsen og turneringsmanager Rasmus Nørby for godt humør og overskud – også under den ugentlige løbetur op til turneringen.

Nu venter Wimbledon lige om hjørnet. Held og lykke til Caroline. Det bliver spændende at følge.