Lidt nærmere himlen


Sammen med min datter, Ida, var jeg med på Gedevasevangs ballonfærd i går aftes. Det var en fantastisk smuk tur hvor gennemsnitsalderen i kurven under ballonen var tæt på de 80 år. Vi startede i Ganløse og og fløj hen over Bastrup sø og Buresø og landende sikkert nordvest for Slangerup. Turen var arrangeret af en af Gedevasevangs mange frivillige ildsjæle Ejgil Skiffard. Jeg besøgte Gedevasevang for et års tid siden, hvor jeg talte med lederen Birgit Viekær om de mange aktiviteter, som arrangeres på Gedevasevang i samarbejde med frivillige. Dengang mødte jeg også Ejgil, og vi aftalte, at han skulle ringe, hvis der en dag blev en ledig plads, på den ballonture, han arrangerer. Det var en stor oplevelse at være med og dejligt at opleve gælden og sammenholdet i kurven under ballonen.