Oliver – Musical i Furesø


Galaksen, Furesø Ungdomsskole og Furesø Musikskole har gjort det igen. Skabt et mesterværk med lokale ildsjæle. Skuespillerne er unge fra Furesø kommune, der under kyndig vejledning af profesionelle instruktører har lavet endnu en musical, der tager tilskueren om hjertet. Denne gang har instruktørerne taget Dickens klassiker Oliver Twist under kærlig behandling.

De ca. 60 deltagende unge fra Furesø Musikskole og Furesø Ungdomsskole har siden efteråret været i gang med musicalarbejdet. I ugen op til premieren flyttede de nærmest ind i Galaksen for at få lagt sidste hånd på musicalen inden premieren, der var påskedag.

Morten Mathisen, der er kunstnerisk leder af Galaksen og instruktør på musicalen har sagt til Furesø Avis: “Et projekt som ungdomsmusicalen er et eksempel på, hvor meget vi kan, når vi står sammen. Furesø kommune er dermed fuld af fremtid”. Det er så rigtigt, som det er sagt.

Arbejdet med Oliver har bragt det bedste frem i de medvirkerne. De funkler alle hver i sær og står sammen på scenen om et lystæppe af stjerner. Sammenholdet og glæden ved at have skabt noget på tværs af aldersgrupper og på tværs af kommunen lyser ud af deltagerne.

Fra politisk hold kan vi bare bøje os i begejstring og så hurtigt som muligt finde de penge, der gør det muligt at producere en musical hvert år i Furesø.

Tak til alle I unge og hele holdet bag for en fantastisk oplevelse.