Tillykke, farvel og tak til Frank


Frank har været lærer på Marie Kruse skole i 33 år. I de sidste 25 år har han også være skolens rektor. Nu fylder han 60 år og vil prøve  nyt i livet. Kaptajnen forlader skuden til juni samtidig med dette års studenter.

På dagens fødselsdags- og afskedsreception var rækken af gratulanter længere end jeg har oplevet det før. De mange taler og musikalske indslag markerede et på én gang muntert og vemodig afsked med “Mr. Marie Kruse”.

“Ikke at synes, men at være” er skolens motto. Frank sagde i sin tale, at han – når han skulle træffe vanskelige afgørelser som rektor – altid havde som ledetråd, hvilken løsning, der tjente det enkelte barn bedst. Franks engagement gør en forskel. Det smitter de børn, unge og ældre, han løber ind i.

Frank har gennem 33 år haft opmærksomheden stillet skrapt på ungerne og givet dem indsigt , kritisk sans og mod til at træde ind i livet og fællesskabet som ansvarlige unge mennesker.

Tak for  det – og held og lykke fremover.