Visionsdebatten skudt igang på nettet


“Vi finder løsninger sammen”

Deltag i kommunens online-debat, og debattér med dine lokalpolitikere om visionen for fremtidens Furesø. Debatten er åben på kommunens hjemmeside fra mandag den 23. april til og med onsdag den 16. maj. Læs mere her

Furesø Kommune vil være blandt de mest attraktive bosætningskommuner i hovedstadsområdet med et godt fællesskab, hvor vi værner om naturen, finder kreative løsninger, og hvor alle har mulighed for at bidrage til udviklingen af kommunen.

Furesø er et ressourcestærkt lokalsamfund, der ligger som en grøn oase midt i Hovedstadsområdet. Vi har et højt uddannelsesniveau, mange forskellige nationaliteter og boformer og er kendetegnet ved mange engagerede, kreative borgere. Vi er ikke bange for at bringe vores viden og kompetencer i spil – vi deltager aktivt i foreningsliv og i lokaldemokratiske processer. Vi går op i at være ligefremme, uformelle og løsningsorienterede – vi holder af at prøve nyt og finde løsninger sammen.

Ved at bo i Furesø får vi det bedste af to verdener: Vi kan bo i meget forskelligartede bycentre og lokalområder, som alle ligger tæt på naturen mellem skove, søer og enge. Og samtidig er vi en del af hovedstadsområdet med de muligheder for uddannelse, jobs, kultur- og øvrige oplevelser, dette giver.

I Furesø mener vi, at ressourcer forpligter. Vi vil bruge vores ressourcer til sammen at finde løsninger på fremtidens udfordringer, så vi alle er med til at forme fremtidens Furesø.

Vi vil sætte vores præg på hovedstadsregionens udvikling af fx erhvervsliv og infrastruktur. Vi vil dele løsninger og indgå samarbejder med andre kommuner, så udviklingen bliver bæredygtig – både økonomisk, socialt og miljømæssigt.