Deltag i visionsdebattenByrådet har sendt et visionsudspil i høring. Formået er at indsamle idéer, der kan gøre Furesø til en endnu bedre kommune.

Visionen er, at Furesø Kommune vil være blandt de mest attraktive bosætningskommuner i hovedstadsområdet med et godt fællesskab, hvor vi værner om naturen, finder kreative løsninger, og hvor alle har mulighed for at bidrage til udviklingen af kommunen.

Og det skal ikke blive ved de pæne ord. Visionerne skal følges op af konkrete handlinger.

På kommunens visionshjemmeside er der allerede en række konkrete forslag til, hvorledes visionerne kan føres ud i livet: Et nyt gymnasium med kreative fag, åbning af flyvestationen, Naturstation Hjortøgård, Furesø som Filmkommune, mulighed for sejlads ad Mølleåen, værksted for ældre, aktivitetspladser med mulighed for leg og motion.

Hvad er din idé til en bedre Furesø kommune? Giv dit bud på www.furesoe.dk/vision. Vær med i debatten, når vi finder løsninger sammen.