Sådan FCN!


Hele Furesø ønsker tillykke

Solen skinner, smilene er brede, flagene blafrer og bageren bager
guldmedaljekager. Glæden er stor i hele Furesø. FCNs mesterskab er en
utrolig flot sejr for klubben, men det er hele kommunen, der vinder ved, at mesterskabet er i hus

Det som FCN har opnået, er helt igennem beundringsværdigt. Klubben har haft et ambitiøst mål og arbejdet stenhårdt mod det i årevis. Spillere, trænere og ledere har stået sammen – også når det var op ad bakke. Samtidig leverer klubben noget af det mest kreative og underholdende fodbold i ligaen. Den måde at arbejde på er et eksempel til efterfølgelse for hele Furesø.

Danmarksmesterskabet er et kæmpe skulderklap til klubben, og titlen betyder samtidig rigtigt meget for Furesø Kommune. Vi samler os som kommune om en fælles oplevelse samtidig med, at Furesø får positiv omtale i medierne. Vi vil gerne være kendt som en kreativ kommune i hovedstadsregionen, der kan levere overraskende resultater. FCNs sejr er med tilat understrege det billede.

Jeg var sammen med mange andre fra byrådet, i aftes på lægterne for at heppe på holdet og deltog i guldfesten til den lyse morgen.

Fredag den 25. maj er hele byen inviteret til mesterskabspandekager på Farum Park kl. 10.00 – hvor der er mulighed for at hilse på spillerne og få autografer.

Samtidig er der mulighed for at få en lille del af guldgræsbanen med hjem.