Tillykke til Lars Carpens


Lars Carpens bliver 60 år i dag. I et fødselsdagsportræt i ”Danske Kommuner” kan man næsten få det indtryk, at Lars har indstillet sig på et stille otium med børnebørn, vandreture i alperne og skiture.

Men der gør man regning uden vært. 60 år er ingen alder. Tænk på Winston Churchill, der var 66 år gammel da han i 1940 blev premierminister første gang.

På en dag som i dag er der grund til at takke Lars for et kæmpeslid for Farum og siden Furesø. Der er ydet en jætteindsats med at bringe kommunen igennem de enorme politiske, økonomiske og administrative udfordringer.

Lars og jeg er ofte enige – specielt når det handler om at skabe vækst, udvikling og beskæftigelse. Nogle gange er vi også rygende uenige. Sådan må det være i politik. Men en politisk debat med Lars er kendetegnet af fairplay og god tone. Lars går efter sagen og ikke efter manden.

Tak for det. Tillykke med dagen og held og lykke fremover.