Farum Sø Løb 2012


Sædvanen tro har Farum Orienteringsklub i dag afviklet det årlige Farum Sø Løb med tre forskellige ruter: 2,1 km børneløb, 6,17 km. langs Farum sø og 14,38 km. rundt om Farum sø.

Løbet, som har 11 år på bagen, er blevet en rigtig Furesø begivenhed. Vi vil gerne være en attraktiv, grøn bosætningskommune med masser af kultur, idræt og fritid. Farum sø løbet er et godt svar på den vison, Vi får rørt os sammen i alle aldre og kommer ud i den smukke natur.

Jeg har været med stort set alle 11 gange. I år stillede jeg op med mine borgmestrekollegaer Erik Lund (C) fra allerød og Thomas Lykke (S) fra Fredensborg, der også var meget begejstrede for turen.

På herresiden på 14,38 km. blev Claus Holm en flot nummer to i tiden 49:24 – svarende til en gennemsnitsfart på 17,37 km/t. Claus arbejder i Furesøs effektiviserings- og udviklingsenhed og skal lære kommunen  at løbe hurtigt på den sjove måde. Man må da sige, at Claus forstår at tage sin egen medicin. 

Mange tak til Farum Orienteringsløb og de mange frivillige hjælpere for et perfekt arrangement

Læs mere om arrangementet her

Billeder er taget af Steen Tue Bjergborg – Furesø Avis

  • Claus Holm

    Furesø er i løbende udvikling, og det er den rene naturmedicin med sådan et tur rundt om søen. Stor tak til arrangørerne – det er til at blive stolt af, at vi også kan det i Furesø.