Borgermøde for nytilflyttere i Furesø kommune


Skrevet af Cecilie Nørtoft, skolepraktikant 8. klasse

Tirsdag den 20. november blev der afholdt et borgermøde for nytilflyttere i Furesø kommune. Der mødte omkring 70 personer op, og folk var veloplagte og trådte ind i den store sal i Galaksen med et smil.

Først havde Galaksens musicalhold forberedt et lille musikalsk input, som fik folk i endnu bedre humør, og fik startet borgermødet op på en super god og aktiv måde.

Derefter gav borgmester Ole Bondo Christensen en velkomst og gav de nye borgere et indblik i, hvad Furesø kommune står inde for, hvad de gerne vil have udrettet, og hvad hans egne forventninger til de nye borgere var.  han forklarede borgerne om de nye byggeprojekter, der er i gang i Furesø, og at de byggede dem ud fra borgernes velfærdsbehov, hvilket der også bliver lagt stor vægt på i Furesø kommune. Han fik også givet de nye borgere et indblik på, at Furesø kommune ønsker et grønt og velfungerende samfund, hvor alle mennesker kan hjælpe hindanden, således at alt fungere. Her fik han igen stemplet sit motto  ’’Vi skaber løsninger sammen’’ ind i folks hoveder.

Udover ovenstående, blev der også holdt foredrag af bl.a. centerchef Peter Rosgaard, som fortalte om hvor og hvordan man kan anvende selvbetjening, og selv løse sine problemer via Furesøs hjemmeside. Også museeumsinspektør Ellen E. Jensen mødte op og fik fortalt en masse om, hvornår og hvordan Farum og Værløse slog sig sammen og blev til Furesø kommune.

Borgermødet blev afsluttet ved, at folk gik rundt ved de forskellige stande, som var gjort klar, således at de kunne få et større overblik over hvad Furesø kommune kan tilbyde.