Mit besøg hos borgmesteren


Cecilie Nørtoft har været i praktik i borgmestersekretariatet. Cecilie er gået frisk til de mange opgaver og har hjulpet rigtig godt til. Hun er god til at skrive. Hurtig og præcis og med en god humor. Se bare denne afslutningsrapport:

Rapport fra erhvervspraktikant:
Hej Ole, Jacob og Trine.. Jeg er meget skræmt over at have været på besøg hos jer, og jeg har hyret en psykolog, som skal kunne få mig til at blive normal igen, har nemlig aldrig før oplevet at være SÅ afhængig af en slags lakridser….

Men altså, når man ser bort fra det, så har det været virkelig virkelig virkelig virkeliiiiiig fedt, at være i praktik, og være sammen med jer. Jeg har virkelig bare følt, at jeg har kunne gøre mit bedste, og kunne gøre en forskel, og jeg er så glad for at have fået muligheden for, at være her hos jer, og håber på at se jer igen næste år.

Jeg har fået brugt mine dansk kompetencer, hvilket jeg er rigtig glad for, og jeg glæder mig til at kunne vise dette til min dansklærer. Det bliver virkelig godt, det er jeg sikker på!

Jeg har fået rigtig meget ud af at være her, og jeg har lært så mange nye ord og begreber, som jeg kan bruge fremover. Jeg har virkelig kun positivt at sige.

Og så er jo også bare nogle mega søde, sjove og rare mennesker alle sammen! Jeg kan sagtens se nu, jeg havde intet at frygte!

Tusind tak fordi at jeg måtte være her!

Cecilie Nørtoft, skolepraktikant 8. klasse