Nu åbner Flyvestation Værløse!


Så sker det endeligt. Flyvestation Værløse åbnes for offentligheden. Den officielle åbning finder sted søndag 25. november ved parkeringspladsen for enden af Sandet, Kirke Værløse. kl. 10.00

Det er en stor milepæl for Furesø Kommune, at vi nu får adgang til det store naturområde på flyvestationen. Samarbejdet mellem åbningsgruppen, Forsvaret og kommunen har været forbilledligt. Stor tak til åbningsgruppen for at have taget initiativet og det store slæb med at gennemføre projektet. I Furesø skaber vi løsninger sammen. Det er åbningen af flyvestationen et meget tydeligt udtryk for. Jeg håber, at de besøgende vil være med til at passe godt på vores nye store naturområde,

Åbningsdagen bliver fejret med taler, dragebygning, hyrdehundeopvisning samt fortællinger om området af lokalkendte og brugere.

Find kørselsvejledning, læs mere om flyvestationen og se det foreløbige program her.