Fantastik Ungemusical


Se denne forestilling før din nabo!
Furesø Ungdomsskole, Furesø Musikskole og Galaksen har gjort det igen: Skabt en blændende god forestilling med sang, musik, dans, drama, gys og romantik. Man tror ikke sine egne øre og øjne, når man oplever de lokale unge mennesker folde sig ud på Galaksens skrå brædder. Alle 50 medvirkende brænder igennem med glæde, stor dygtighed op perfekt timing. De synger, danser, spiller drama og musik, så man helt glemmer, at de jo har en almindelig skolegang at passe ved siden af. Hvor må I have øvet og øvet og øvet – og hvor har det båret frugt. Galaksens leder, Morten Mathiesen har instrueret. Johanne Dam er koreograf, og Niels Schultz-Hansen leder det formidable orkester. Forældre har bakket op med praktisk hjælp og madlavning. Tak til alle, der har medvirket, og tak for en stor oplevelse på denne premieredag. Forestillingen går ugen ud. Skynd Jer at købe billetter.

  • Lone Wardil

    Hej Ole Bondo
    Dejligt at du kom og så Gys i blomsterbutikken, og skønt at du ligesom alle andre er begejstret !!!
    Jeg kan fortælle dig at det var en stor succes alle dage, og at taget nærmest fløj af Galaksen den sidste aften. De unge mennesker har virkelig formået at skabe en stemning som har været helt fantastisk. Jeg har selv haft Anna på 18 med alle år, og i år var Mathilde på 14 så også med på de skrå brædder. Det er en helt speciel oplevelse at se og høre begge ens døtre dele deres glæde og begejstring. De er nu begge i den skønne situation, at de har fået mange mange venner på tværs af alder og by grænser. De er en del af et helt specielt fællesskab, som tager imod nye ansigter med åbne arme . Jeg har mødt rigtig mange af de unge mennesker her i vores hjem, de har vidt forskellige baggrunde,og de er hver især helt enestående til at bidrage til godt kammerat- og fællesskab. Processen omkring musicalen giver dem en kæmpe ballast, som de får glæde af resten af deres liv. Jeg har nu to glade men trætte piger liggende på hver sin sofa, de taler om hvad de mon skal spille næste år. Jeg er så glad for at bo i en kommune hvor det er muligt at sige ” ja lige pludselig er det september også skal I igang igen 🙂 god søndag, de bedste hilsner Lone Wardil