Kunstens dag i Hareskoven


Så er foråret over os. Skaberværket går amok. Bøgen springer ud over vores hoveder og anemonetæppet står hvidt i skovbunden. Hvert år er det lige fantastisk og ubegribeligt, og hvert år baner foråret vejen for Kunstens dag i Hareskovby.

Kunst er én måde for os arme mennesker at begribe det ubegribelige: Skaberværket og vores lille, korte rolle midt i al det store.

Her i Hareskoven er det følgende treenighed, der står bag Kunstens dag: Hareskov Medborgerforening/Anneksgården, Skolen og Biblioteket. 3 kulturinstitutioner, der på denne dag går sammen for at vise, hvad Hareskovby kan på kulturområdet. Og det er ikke så lidt! I år udstiller 29 kunstnere. Der er en særskilt, meget stor og spændende udstilling på Hareskov skole af skolens elever, og så er der et hav af arrangementer for børn og voksne i alle aldre.

I visionen for Furesø siger vi, at Furesø skal være en endnu mere attraktiv bosætningskommune, hvor det er godt at bo og leve. Vi skal have et rigt udbud af kultur og idrætsfaciliteter, og vi ønsker aktive borgere, der engagerer sig og tager ansvar. Kunstens dag i Hareskovby lever i sandhed op til Furesø-visionen.

Der er grund til at takke alle de frivillige kræfter fra Hareskov Medborgerforening, skolen og Biblioteket , der har gjort arrangementet muligt. Tak til Henning Bek for at have koordineret arbejdet i år og tak til Børge Egelund for at have svunget taktstokken de seneste 5 år.

Solen skinner over Hareskoven og Furesø!