Det swinger i Jonstrup


Skynd dig til Jonstrup Jazz Festival, der har et fantastisk flot program i år. Tak til de mange lokale, frivillige ildsjæle, der står for arrangementet.

I år er det 18. gang der indbydes til Jonstrup Jazz Festival. I weekenden kan der opleves et dejligt miks af jazz, svedig blues og medrivende jive. Fra helt nye kræfter som Sex City Stompers til Leonardo Pedersens Jazzkapel med mere end 50 års optræden på bagen. Fra den zimbabwiske sangfugl, Miariam Mandipia, til den lokale banjohelt Ole Sterndorff.

Jonstrup Jazz Festival er en kulturbegivenhed til glæde for såvel Furesøborgere som for hele regionen. Den adskiller sig for andre jazzfestivaler ved at satse bredt. Jonstrup Jazz Festival er stedet hvor der sker noget udfordrende for alle og ser det som en del af opgaven at bidrage med kulturoplevelser også for børnene.

Furesøs vision er at være en attraktiv, grøn bosætningskommune med stærke fællesskaber, hvor borgerne engagerer sig og tager ansvar. Vi vil også være en kommune med et rigt kultur- og fritidsliv. Jonstrup Jazz festival er et levende eksempel på den vision. Tak til alle frivillige, der gør det muligt. Uden jer – ingen festival.

Jonstrup og hele Furesø er med rette stolte af, at festivalen har sat den lille by med den store kulturelle begivehed på Danmarkskortet.

Læs mere her