Blæst om Furesøpjece


Der er blæst om Furesøs nye informationspjece. Det er jeg glad for, for det er den bedste reklame, pjecen kan få! Vi har lavet en pjece , som vækker debat, og som kan være med til at promovere Furesø Kommune. Og heldigvis får jeg mange positive tilbagemeldinger på pjecen fra borgere, ejendomsmæglere, erhvervsfolk m.v., som synes kampagnen rammer plet.

Udfordringen er til at tage og føle på: Vi ligger i skarp konkurrence med andre kommuner i hovedstadsregionen om at tiltrække nye borgere. Furesøs omdømme har været blakket af fortiden. Derfor er det ekstra vigtigt at fortælle om fordelene ved at bo i Furesø.

Et enigt byråd har besluttet at sætte gang i en kampagne, der skal tiltrække nye borgere. Informationspjecen er en del af kampagnen. Pjecen handler ikke om valgkamp, politikere eller partier, men alene om hvor dejlig en kommune Furesø er, og at der er plads til, at flere kan slå sig ned her og leve et godt liv.

Venstre har sagt, at de synes pjecen er flot og sober, men at den først skal sendes ud efter valget. Det forstår jeg ikke. Vi kan jo ikke sætte kommunen i stå, fordi der er kommunalvalg om nogle måneder. Vi skal ikke spilde tiden, når ejendomsmæglere og andre siger, at der er brug for pjecen nu. Mit temperament er ikke at sidde med hænderne i skødet, stikke hovedet i busken og tro, at udfordringerne går væk af sig selv. Furesø har flyttet sig de seneste år, fordi vi har handlet, når der var brug for det. Det skal vi fortsætte med og meget gerne i fællesskab, så vi skaber løsninger sammen, som det hedder i Furesøvisionen.

Pjecen har kostet knapt 140.000 alt inkl. (tekst, billeder, opsætning, grafik, tryk, og husstandsomdeling).Det er altså ikke dyrt!

Læs pjecen her og bedøm selv, om det er politisk propaganda

 • keld Jensen

  Jeg synes det er en meget flot og relevant pjece. Flot arbejde.

 • Inger petersen

  Kære Ole.
  Det er en rigtig god og informativ pjece, som I kan være stolte over. Jeg tænker hver dag på, hvilken dejligt sted, jeg har valgt at bo i. Og jeg priser mig lykkelig over, st der er nogle dygtige, begavede og tilmed venlige mennesker, der bruger tid og kræfter på, at gøre dette smørhul bedre og bedre dag for dag.
  Enlig hilsen fra Inger

  • Ole Bondo Christensen

   Kære Inger
   Tak for meldingen. Det varmer i en stormfyldt tid.
   Ole