Søg på olebondo.dk

Ole Bondo Christensen


Jeg sidder i Furesø Byråd, fordi politik nytter!

Det har krævet en kæmpe indsats at vende udviklingen i Furesø, men det er en fornøjelse og et privilegium at være med i det arbejde.

Jeg er 59 år og er vokset op i en landsby i Midtjylland som nr. to i en søskendeflok på fem. Jeg er uddannet samfundsvidenskabelig planlægger på Roskilde Universitet og arbejdede før min borgmesterpost som kontorchef i Beskæftigelsesministeriet.

Jeg har en bred erhvervserfaring bag mig: Fra slagteriarbejder til underviser i nationaløkonomi og udsendt regeringsrådgiver i Sydafrika og Østeuropa.

Jeg har boet i Farum siden 1989. Vores børn, Kristoffer og Ida, har begge gået på Stenvadskolen/Lyngholmskolen. De er begge flyttet hjemmefra nu men kommer heldigvis tit hjem. Jeg blev farfar i maj 2011. Det er STORT! Jeg bor i en andelsboligforening i Fuglsangpark med Danmarks flotteste højbede og kompostanlæg, hvis vi skal sige det selv. Jeg er maratonløber og ivrig cyklist.

Jeg har altid været engageret i lokalpolitik. For mere end 19 år siden var jeg med til at stifte Det Grønne Råd og var formand i en årrække. For 17 år siden stiftede vi “Farum Delebil”, der i dag har biler i seks forskellige byer.

Jeg har siddet i Furesø Byråd siden kommunens start og var før jeg blev borgmester medlem af Økonomiudvalget, Plan- og Miljøudvalget samt af Furesø Handicapråd.

Du kan følge mig på Facebook her.